AVG

Privacy policy voor Thermen Binnenmaas BV, eigenaar van https://www.thermenbinnenmaas.nl.

1) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van https://www.thermenbinnenmaas.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming
Door de informatie en de diensten op https://www.thermenbinnenmaas.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Thermen Binnenmaas BV en specifiek https://www.thermenbinnenmaas.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is bianca@thermenbinnenmaas.nl.
Indien u zich uit wenst te schrijven voor onze nieuwsbrief en/of uw gegevens uit ons reserveringssyteem wilt verwijderen kunt u ook dit emailadres gebruiken. U ontvang dan binnen maximaal 2 weken van ons een bevestiging.

4) Verzamelen van gegevens via de aanmelding voor de nieuwsbrief
Indien u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief verstrekt u uitsluitend uw email adres.
Dit wordt bij Thermen Binnenmaas BV niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.
Deze email adressen worden niet gedeeld met andere partijen

5) Verzamelen van gegevens via een reservering
Indien u via de website https://www.thermenbinnenmaas.nl een reservering bij ons plaatst vragen wij u o.a. om uw naw gegevens, telefoon en mailadres.
Deze gegevens worden opgenomen in ons backoffice systeem van X-Plan.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om voor u een reservering vast te leggen en zo nodig kontakt met u op te nemen.
Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen en worden door ons ook niet gebruikt voor marketing aktiviteiten.

6) Monitoren gedrag bezoeker
https://www.thermenbinnenmaas.nl maakt gebruik van “Google Analytics” om bij te houden hoe de website wordt bezocht en welke pagina’s worden bekeken Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we registreren, bestaat uit onder meer het type browser en de bezochte pagina’s.
Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie. IP adressen worden voor deze aktiviteit geanonymiseerd

7) Gebruik van cookies
https://www.thermenbinnenmaas.nl plaatst geen cookies, anders dan ten behoeve van Google Analytics, bij bezoekers.