skip to Main Content

BABOR

BABOR BASIC 25 min
De snelle oppepper voor uw huid!

Na de huidanalyse wordt de huid met de speciale BABOR methode gereinigd. Vervolgens worden de doffe droge huidcellen verwijderd voor een gladde, frisse en stralende huid. Een ontspannen massage met een heerlijk masker voedt en hydrateert Uw huid. Ter afsluiting wordt er een verzorgende dagcreme aangebracht.
Ook voor de heren zeer geschikt!

*epileren, harsen en verven kan extra bij geboekt worden.

BABOR RELAX 50 min
Heerlijk genieten van deze ontspannen uitgebreide behandeling! 

Na de huidanalyse wordt de huid met de speciale BABOR methode gereinigd. Vervolgens worden de doffe droge huidcellen en onzuiverheden verwijderd voor een gladde frisse en stralende huid. De wenkbrauwen worden geëpileerd.

Met een werkstof ampul wordt een speciale massage toegepast. Daarna ondergaat u een ontspannende nek, schouder en gezichtsmassage. Een speciaal oogmasker en masker geven uw huid vocht en voeding. Tijdens het inwerken wordt een hoofdhuidmassage toegepast. We sluiten deze heerlijke behandeling af met een verzorgende creme.

Voor de heren wordt deze behandeling uitgevoerd met de BABOR heren producten.

*harsen of verven kan extra bij geboekt worden.

BABOR ZEN 75 min
Deze zeer luxe en uitgebreide behandeling maakt uw huid weer stralend, fris en ontspannen, geniet van deze pure verwennerij! 

Na de huidanalyse wordt de huid met de speciale BABOR methode gereinigd. Doffe en droge huidcellen en onzuiverheden worden doeltreffend verwijderd. De wenkbrauwen worden geëpileerd. Een luxe werkstof ampul wordt met een speciale massage aangebracht. Daarna volgt een zeer uitgebreide nek, schouder en gezichtsmassage. Een speciaal oogmasker en speciaal gezichtsmasker geven voeding, anti age en vocht aan de huid. Tijdens het inwerken wordt een hand of hoofdhuid massage toegepast. We sluiten deze luxe behandeling af met een verzorgende crème. Na afloop ontvangt U een beauty paspoort met huidadvies voor thuis.

*harsen of verven kan extra bijgeboekt worden

Back To Top