Beautysalon nabij binnenmaas

Beautysalon [pb-city]
 1. Beauty Basic Arrangement

  • Dagentree sauna
  • Welkomstdrankje verse jus d’orange
  • Gezichtsbehandeling 25 minuten
  • Inclusief huur badjas en handdoeken.

Huidverbetering [pb-city]
 1. Beauty Refresh Arrangement

  • Dagentree sauna
  • Welkomstdrankje keuze uit: Verkoelende smoothie of verse jus d’orange !
  • Gezichtsbehandeling relax 50 min
  • Keuze Modelleren wenkbrauwen OF verven wenkbrauwen
  • Inclusief huur badjas en handdoeken.

Beautysalon [pb-city]
 1. Beauty Reborn Arrangement

  • Dagentree sauna
  • Welkomstdrankje (keuze uit: verse jus d’orange of een verkoelende smoothie).
  • Gezichtsbehandeling Zen 75 minuten
  • Inclusief huur badjas en handdoeken.

Bent u op zoek naar een beautysalon nabij Binnenmaas? Thermen Binnenmaas biedt diverse behandelingen aan! Deze behandelingen kunt u ook combineren in een leuk arrangement. Zo kunt u een heerlijk dagje ontspannen in de sauna en genieten van een behandeling of massage naar wens. Klik hier voor meer informatie over de arrangementen.

De beschikbare behandelingen in onze beautysalon

Als u naar de beautysalon van Thermen Binnenmaas nabij Binnenmaas komt, kunt u de volgende behandelingen boeken:

Pedicure
De pedicure is er in een korte en een lange versie. De korte variant bestaat uit een korte analyse, nagels knippen en polijsten, overmatig eelt verwijderen en ter afsluiting een voetcrème inmasseren. De uitgebreidere behandeling is geschikt als u last heeft van problemen zoals overmatig eelt, likdoorns of probleemnagels. In dit geval worden deze pijnloos verwijderd naast de andere stappen van de kortere behandeling. In beide gevallen wordt er gewerkt met een natte frees waardoor de behandeling pijnloos zal zijn.

Gezichtsbehandelingen
Tijdens een gezichtsbehandeling bij Thermen Binnenmaas maken onze schoonheidsspecialistes gebruik van het vegan huidverzorgingsmerk DermaPrime.
Wij bieden diverse behandelingen aan in de duur van 25, 50 en 75 minuten.

Hamam behandeling
Ook de Hamam behandeling is verkrijgbaar in 25 of 50 minuten. Het is vooraf van belang dat uw lichaam opwarmt. Dit doet u door van te voren plaats te nemen in de stoomcabine. Het ritueel begint met een scrub behandeling waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens wordt u overgoten met heerlijk warm water en wordt uw lichaam op traditionele wijze ingezeept. U ontvangt hierna een ontspannende lichaamsmassage. Het ritueel wordt afgesloten door een afspoeling met warm water.

Rasul ritueel
Rasul is een oud Arabisch bad ritueel. Gedurende een rasul krijgt u een verfrissende douche en een scrubmassage gevolgd door een verzorgende lichaamspakking in het Turks stoombad. Rasul is een cosmetisch product van minerale klei. Het lijkt op een modderpakking in westerse stijl. Het is bedoeld om de huid te verzachten, talgafscheiding te verminderen, de huid te regenereren door dode huidcellen te verwijderen en de huid opnieuw in balans te brengen.

Contact

Bent u toe aan een dagje ontspannen bij Thermen Binnenmaas nabij Binnenmaas? Kom dan naar onze beautysalon voor een heerlijke behandeling! Reserveer hier zodat u verzekerd bent van de door u gewenste behandeling. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Beautysalon [pb-city]