Beautysalon Rotterdam

Beautysalon [pb-city]
 1. Beauty Basic Arrangement:
  vanaf €69,95

  • Dagentree sauna (10.00-23.00)
  • Welkomstdrankje verse jus d’orange
  • Gezichtsbehandeling 25 minuten
  • Inclusief huur badjas en handdoeken.

Huidverbetering [pb-city]
 1. Beauty Refresh Arrangement:
  vanaf €94,95

  • Dagentree sauna (10.00-23.00)
  • Welkomstdrankje keuze uit: Verkoelende smoothie of verse jus d’orange !
  • Gezichtsbehandeling relax 50 min
  • Keuze Modelleren wenkbrauwen OF verven wenkbrauwen
  • Inclusief huur badjas en handdoeken.

Beautysalon [pb-city]
 1. Beauty Reborn Arrangement:
  vanaf €107,95

  • Dagentree sauna (10.00-23.00)
  • Welkomstdrankje (keuze uit: verse jus d’orange of een verkoelende smoothie).
  • Gezichtsbehandeling Zen 75 minuten
  • Inclusief huur badjas en handdoeken.

Bent u op zoek naar een beautysalon in de buurt van Rotterdam ? Thermen Binnenmaas biedt diverse behandelingen aan! Deze behandelingen kunt u ook combineren in een leuk arrangement. Zo kunt u een heerlijk dagje ontspannen in de sauna en genieten van een behandeling of massage naar wens. Klik hier voor meer informatie over de arrangementen.

De beschikbare behandelingen in onze beautysalon

Als u vanuit Rotterdam naar de beautysalon van Thermen Binnenmaas komt, kunt u de volgende behandelingen boeken:

Manicure
Bij ons vindt u twee soorten manicures, de een is 25 en de ander 50 minuten. De korte variant bestaat uit nagels vijlen, een kort handbad, nagelriemen behandelen, nagels polijsten en tot slot een handmassage met verzorgende handcrème. Bij de langere variant wordt de onderarm en hand gescrubd en gemasseerd met een luxe romig handmasker.

Pedicure
Ook de pedicure is er in een korte en een lange versie. De korte variant bestaat uit een korte analyse, nagels knippen en polijsten, overmatig eelt verwijderen en ter afsluiting een voetcrème inmasseren. De uitgebreidere behandeling is geschikt als u last heeft van problemen zoals overmatig eelt, likdoorns of probleemnagels. In dit geval worden deze pijnloos verwijderd naast de andere stappen van de kortere behandeling. In beide gevallen wordt er gewerkt met een natte frees waardoor de behandeling pijnloos zal zijn.

Gezichtsbehandelingen
Op het gebied van gezichtsbehandelingen hebben wij een zeer breed aanbod. Zo hebben wij drie categorien, namelijk Babor Skinovage huidverzorgend, Doctor Babor huidverbeterend en Doctor Babor Pro huidverbeterend. Iedere behandeling heeft zo zijn kenmerken en eigenschappen geschikt voor verschillende type huid en/of problemen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies over welke behandeling het beste bij u past.

Hamam behandeling
Ook de Hammam behandeling is verkrijgbaar in 25 of 50 minuten. Het is vooraf van belang dat uw lichaam opwarmt. Dit doet u door van te voren plaats te nemen in de stoomcabine. Het ritueel begint met een scrub behandeling waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens wordt u overgoten met heerlijk warm water en wordt uw lichaam op traditionele wijze ingezeept. U ontvangt hierna een ontspannende lichaamsmassage. Het ritueel wordt afgesloten door een afspoeling met warm water.

Rasul ritueel
Rasul is een oud Arabisch badritueel. Gedurende een rasul krijgt u een verfrissende douche en een scrubmassage gevolgd door een verzorgende lichaamspakking in het Turks stoombad. Rasul is een cosmetisch product van minerale klei. Het lijkt op een modderpakking in westerse stijl. Het is bedoeld om de huid te verzachten, talgafscheiding te verminderen, de huid te regenereren door dode huidcellen te verwijderen en de huid opnieuw in balans te brengen.

Contact

Bent u toe aan een dagje ontspannen bij Thermen Binnenmaas? Kom dan vanuit Rotterdam naar onze beautysalon voor een heerlijke behandeling! Reserveer hier zodat u verzekerd bent van de door u gewenste behandeling. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Beautysalon [pb-city]