Welke maatregelen hebben wij genomen?

Goed nieuws! Wij zijn weer geopend. Heerlijk genieten van alle faciliteiten binnen ons complex. Reserveren verplicht. Ons team staat klaar u een heerlijk ontspannen dag te bezorgen!

Genieten van de ligweide, heerlijk eten en drinken op het terras en de overige buiten faciliteiten! O.a. in alle rust werken aan uw conditie door middel van baantjes zwemmen in onze (buiten)baden. Uiteraard alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook kunt u nog steeds terecht voor een fijne behandeling.

Reserveren is verplicht!

Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen vragen wij u GEEN afspraak te maken indien u verkoudheidsklachten heeft zoals keelpijn, neusverkoudheid, hoesten, niezen, verhoging of koorts.

Covid19 maatregelen:

Reserveren
Om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren, is reserveren voor uw bezoek aan onze wellness verplicht. Reserveren is mogelijk via onze website, telefonisch of per mail! We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen.

Gezondheid
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Als u klachten heeft die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we u thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers. Voor meer informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden 

1,5 meter afstand
We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. In ons pand is een speciale routing aangelegd. Houdt bij het volgen van deze routing ook zo veel mogelijk rechts aan.

Aanwijzingen
We doen er alles aan om uw bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op en volg waar nodig de aangelegde routing.

Opgietingen
Wij verzorgen weer opgietingen! Alles volgens de richtlijnen van het RIVM.

Aantal bezoekers per dag
Uiteraard is het aantal bezoekers op dit moment gelimiteerd. Wij ontvangen een maximaal aantal gasten wat aan de hand van de geldende maatregelen, op basis van het aantal m2 en aan de hand van de faciliteiten is vastgesteld.

Hygiëne

  • Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht uw handen bij binnenkomst te desinfecteren.
  • Was tijdens uw bezoek regelmatig uw handen met zeep of desinfecteer bij één van de punten.
  • Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze facilitair medewerkers.

In- en uitchecken

  • De polsbandjes worden na ieder gebruik gereinigd.
  • Wilt u iets ontvangen of overhandigen, leg dit dan op de balie. (geen fysiek contact)
  • Bij voorkeur contactloos of met pin betalen. Uiteraard wordt contant geld ook geaccepteerd.

Horeca

Voor lunch en diner vragen wij u een tijdstip te reserveren bij het inchecken. Wanneer u enkel iets wenst te drinken een snack of gebak wenst, kunt u plaats nemen op het terras of in het restaurant zonder reservering.

Baden

Voor onze baden houden wij ons aan de richtlijnen en adviezen uit het “protocol verantwoord zwemmen”.

Beauty & Massage
Genieten van een heerlijke massage of beautybehandeling kan veilig bij ons. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.

Op de volgende pagina staat de laatste informatie over saunagebruik van het RIVM:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/werk/handreiking-sauna-en-wellness

Mocht u verder vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen 0786737848 of een mail sturen naar info@thermenbinnenmaas.nl