Welke maatregelen hebben wij genomen?

COVID-19 update 24-3-2021: Helaas moet het saunagedeelte voorlopig nog tot en met 20 maart GESLOTEN blijven. Daarentegen mogen wij wel weer heerlijke behandelingen geven!

Bent u ook toe aan een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling? Maak nu uw afspraak!

Indien u een afspraak wenst te maken voor een behandeling kunt u contact opnemen via het nummer 0657851212, bij voorkeur via whatsapp, maar bellen mag uiteraard ook. Het complete aanbod aan behandelingen vindt u hier www.thermenbinnenmaas.nl/behandelingen/.

Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen vragen wij u GEEN afspraak te maken indien u verkoudheidsklachten heeft zoals keelpijn, neusverkoudheid, hoesten, niezen, verhoging of koorts. Bij twijfel aan uw gezondheid behandelen wij niet!

Online boeken is momenteel nog NIET mogelijk.

Covid19 maatregelen:

Reserveren
Om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren, is reserveren voor uw bezoek aan onze wellness verplicht. Reserveren is mogelijk via onze website, telefonisch of per mail! We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen.

Gezondheid
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Als u klachten heeft die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we u thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers. Voor meer informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden 

1,5 meter afstand
We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. In ons pand is een speciale routing aangelegd. Houdt bij het volgen van deze routing ook zo veel mogelijk rechts aan.

Aanwijzingen
We doen er alles aan om uw bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op en volg waar nodig de aangelegde routing.

Opgietingen
Wij verzorgen weer opgietingen! Alles volgens de richtlijnen van het RIVM.

Hygiëne

  • Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht uw handen bij binnenkomst te desinfecteren.
  • Was tijdens uw bezoek regelmatig uw handen met zeep of desinfecteer bij één van de punten.
  • Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze facilitair medewerkers.
  • Waar nodig dragen onze medewerkers mondkapjes of een gezichtsscherm.

In- en uitchecken

  • De polsbandjes worden na ieder gebruik gereinigd.
  • Wilt u iets ontvangen of overhandigen, leg dit dan op de balie. (geen fysiek contact)
  • Bij voorkeur contactloos of met pin betalen. Uiteraard wordt contant geld ook geaccepteerd.

Horeca

Update 4-11 11:20

  • Om u van eten en drinken te kunnen voorzien hebben wij een passende oplossing.
  • Eigen eten en drinken mee brengen is niet noodzakelijk, maar wél toegestaan mits het op de daarvoor aangewezen plek wordt genuttigd.
  • Het zelf meebrengen van alcoholische dranken is NIET toegestaan.

Baden
Voor onze baden houden wij ons aan de richtlijnen en adviezen uit het “protocol verantwoord zwemmen”.

Beauty & Massage
Genieten van een heerlijke massage of beautybehandeling kan veilig bij ons. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.

Op de volgende pagina staat de laatste informatie over saunagebruik van het RIVM:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/werk/handreiking-sauna-en-wellness

Mocht u verder vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen 0786737848 of een mail sturen naar info@thermenbinnenmaas.nl