skip to Main Content

Faciliteiten

Tijdens uw bezoek aan Thermen Binnenmaas kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van onze faciliteiten.
Een dagje Thermen Binnenmaas biedt u volledige rust en ontspanning op een prachtige locatie midden in de polders.
Bij Thermen Binnenmaas kunt u in twaalf verschillende sauna’s en stoombaden heerlijk tot rust komen en genieten van de warmte. Daarnaast zijn er diverse warme baden en afkoelgelegenheden te vinden.
Sauna's

Sauna's

Bij Thermen Binnenmaas in ‘s-Gavendeel kunt u genieten van tien verschillende sauna’s en twee stoomcabines. De temperaturen van de cabines variëren tussen de 60 en 90 graden Celsius. Lees meer…

Baden

Baden

Bij Thermen Binnenmaas kunt u ieder seizoen genieten van onze warme en koude baden. U vindt bij ons een prachtig verwarmd binnen- en buitenzwembad

Rustruimtes

Rustruimtes

Als u even rustig wilt bijkomen na uw saunabezoek of behandeling kan dat in een van onze relaxruimtes. Droom weg in onze zwevende relaxbedden en geniet van het prachtige uitzicht over onze relaxtuin.

Drup & Stort

Drup & Stort

Nadat u heerlijk heeft genoten van de warmte in de sauna heeft uw lichaam behoefte aan afkoeling. Bij Thermen Binnenmaas kunt u dit op een wel heel bijzondere manier ervaren met de ‘Drup en Stort’

Loyly

Loyly

Met de Löyly hebben we een Finse traditie in huis gehaald. Een Löyly is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een grote hoeveelheid water en etherische oliën over de hete saunakachel worden gegoten.

Relax Tuin

Relax Tuin

In onze prachtige natuurtuin kunt u het hele jaar door tot rust komen. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten op onze zonneweide en in de wintermaanden kunt u een ontspannende wandeling maken.

Hamam

Hamam

Bij Thermen Binnenmaas kunt u genieten van een heerlijk oosters reinigingsritueel. In onze prachtige Hamamtempel wordt u over uw hele lijf gescrubt, ingezeept en vervolgens heerlijk gemasseerd.

Zonnebank

Zonnebank

Onder onze zonnebanken kunt u uw huid heerlijk laten bruinen. Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen zoals de doorbloeding van de huid en de spieren.

Back To Top