Faciliteiten

Tijdens uw bezoek aan Thermen Binnenmaas kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van onze faciliteiten. Een dagje Thermen Binnenmaas biedt u volledige rust en ontspanning op een prachtige locatie midden in de polders. Bij Thermen Binnenmaas kunt u in twaalf verschillende sauna’s en stoombaden heerlijk tot rust komen en genieten van de warmte. Daarnaast zijn er diverse warme baden en afkoelgelegenheden te vinden.

Sauna's [pb-city]

Sauna’s

Bij Thermen Binnenmaas in ‘s-Gavendeel kunt u genieten van dertien verschillende sauna’s en twee stoomcabines. De temperaturen van de cabines variëren tussen de 60 en 90 graden Celsius.
Lees meer…

Baden

Bij Thermen Binnenmaas kunt u ieder seizoen genieten van onze warme en koude baden. U vindt bij ons een prachtig verwarmd binnen- en buitenzwembad.
Lees meer…

Rustruimtes

Als u even rustig wilt bijkomen tijdens uw saunabezoek of na uw behandeling kan dat in één van onze relaxruimtes. Droom weg in onze heerlijke relaxbedden en geniet van het prachtige uitzicht over onze relaxtuin. Of kom heerlijk tot rust in één van onze andere relaxruimtes!

Tropische regendouche

Nadat u heerlijk heeft genoten van de sauna heeft uw lichaam behoefte aan een douche. Bij Thermen Binnenmaas kunt u dit op een wel heel bijzondere manier ervaren met de ‘Tropische regendouche’. U waant zich voor even in het Amazonegebied, een douche nemen wordt hierdoor een unieke belevenis.

Löyly

Met de löyly hebben we een Finse traditie in huis gehaald. Een löyly is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een hoeveelheid water en etherische oliën over de hete saunakachel worden gegoten. Meermaals per dag kunt u bij ons genieten van bovenstaand ritueel.

Relax Tuin

In onze prachtige natuurtuin kunt u het hele jaar door tot rust komen. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten op onze zonneweide en in de wintermaanden kunt u een ontspannende wandeling maken of relaxen in één van de overdekte tempels.

Hamam

Bij Thermen Binnenmaas kunt u genieten van een heerlijk oosters reinigingsritueel. In onze prachtige hamamtempel wordt u over uw hele lijf gescrubt, ingezeept en vervolgens heerlijk gemasseerd.

Zonnebankstudio [pb-city]

Zonnebank

Onder onze zonnebanken kunt u uw huid heerlijk laten bruinen. Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen zoals de doorbloeding van de huid en de spieren.

Relax tempels

Achter in onze prachtige tuin staan twee tempels. Deze relax tempels zijn uitgerust met heerlijke stoelen en ligbedden waar in alle rust van de prachtige omgeving genoten kan worden met op de achtergrond het geluid van de waterval.

Orangerie

Verscholen op één van de rustigste plekjes in de tuin vindt u de Limau, onze orangerie.
Kom heerlijk tot rust in een ruimte gevuld met de mooiste planten. Lees een boek, een tijdschrift of geniet van de omgevingsgeluiden. Naast de orangerie vindt u onze eigen verbouwde kruiden. In ons restaurant drinkt u heerlijke thee met verse munt- of citroenmelisse uit eigen tuin!

Kuusi

Bij Thermen Binnenmaas is er gekozen voor een natuurlijke scrub welke is gemaakt van dennenvezel. Deze scrub is zachter voor de huid en beter voor het milieu. Iedere dag vinden er kuusi belevingen plaats waar u gratis aan deel kunt nemen.