Faciliteiten

Tijdens uw bezoek aan Thermen Binnenmaas kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van onze faciliteiten. Een dagje Thermen Binnenmaas biedt u volledige rust en ontspanning op een prachtige locatie midden in de polders. Bij Thermen Binnenmaas kunt u in twaalf verschillende sauna’s en stoombaden heerlijk tot rust komen en genieten van de warmte. Daarnaast zijn er diverse warme baden en afkoelgelegenheden te vinden.

faciliteiten

Sauna’s

Bij Thermen Binnenmaas in ‘s-Gavendeel kunt u genieten van tien verschillende sauna’s en twee stoomcabines. De temperaturen van de cabines variëren tussen de 60 en 90 graden Celsius.
Lees meer…

Baden

Bij Thermen Binnenmaas kunt u ieder seizoen genieten van onze warme en koude baden. U vindt bij ons een prachtig verwarmd binnen- en buitenzwembad.
Lees meer…

Rustruimtes

Als u even rustig wilt bijkomen tijdens uw saunabezoek of na uw behandeling kan dat in één van onze relaxruimtes. Droom weg in onze zwevende relaxbedden en geniet van het prachtige uitzicht over onze relaxtuin. Of kom heerlijk tot rust in onze slaapruimte!

Tropische regendouche

Nadat u heerlijk heeft genoten van de sauna heeft uw lichaam behoefte aan een douche. Bij Thermen Binnenmaas kunt u dit op een wel heel bijzondere manier ervaren met de ‘Tropische regendouche’. U waant zich voor even in het Amazonegebied, een douche nemen wordt hierdoor een unieke belevenis.

Löyly

Met de Löyly hebben we een Finse traditie in huis gehaald. Een Löyly is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een grote hoeveelheid water en etherische oliën over de hete saunakachel worden gegoten.

Relax Tuin

In onze prachtige natuurtuin kunt u het hele jaar door tot rust komen. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten op onze zonneweide en in de wintermaanden kunt u een ontspannende wandeling maken.

 

Hamam

Bij Thermen Binnenmaas kunt u genieten van een heerlijk oosters reinigingsritueel. In onze prachtige Hamamtempel wordt u over uw hele lijf gescrubt, ingezeept en vervolgens heerlijk gemasseerd.

Zonnebank

Onder onze zonnebanken kunt u uw huid heerlijk laten bruinen. Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen zoals de doorbloeding van de huid en de spieren.

Massagetempel

Bij lekker weer kunt u ook heerlijk buiten genieten van een massage, welke wordt gegeven in onze massagetempel. Dit kan zowel alleen als met twee personen tegelijk. In onze tempel in de prachtige tuin worden sport-, ontspannings- en indian head massages gegeven.

empty-img-big

Klankschaalsessie (deze worden momenteel nog niet gegeven vanwege de op dit moment geldende maatregelen)

Een klankschaal is een muziekinstrument in de vorm van een schaal, dat vervaardigd is uit een legering van verschillende metalen. Het lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water, hierdoor kunnen de trillingen van de schalen tijdens de sessie veel effect bereiken. Met als resultaat fysieke en mentale ontspanning. Een klankschaalsessie is een groepsritueel, waarbij u met meerdere personen in de ruimte zit. Aan deze sessie kunt u gratis deelnemen.

Kuusi

Bij Thermen Binnenmaas is er gekozen voor een natuurlijke scrub welke is gemaakt van dennenvezel. Deze scrub is zachter voor de huid en beter voor het milieu. Iedere dag vinden er kuusi belevingen plaats waar u gratis aan deel kunt nemen.