Hamam behandeling nabij Bergen op Zoom

 1. Hamam behandeling

  Voordat uw behandeling begint is het belangrijk dat u uw lichaam opwarmt. Door plaats te nemen in onze stoomcabine treedt dit proces in werking. Het ritueel begint met een scrub behandeling waarbij alle dode huidcellen grondig worden verwijderd. Vervolgens wordt u overgoten met heerlijk warm water, uw lichaam wordt op traditionele wijze ingezeept met onze heerlijk geurende olijfzeep en uw hele lichaam ondergaat een ontspannende massage. Na het masseren eindigt het ritueel met een afspoeling door middel van warm water en voelt u zich als herboren.

 1. Rasul ritueel

  De rasul behandeling is een oud Arabisch badritueel. Gedurende een rasul krijgt u na een verfrissende douche een korte scrubmassage gevolgd door een verzorgende lichaamspakking in het turks stoombad. Rasul is een cosmetisch product gemaakt van natuurlijke minerale klei.
  Het lijkt op een modderpakking in westerse stijl. Het is bedoeld om de huid te verzachten, talgafscheiding te verminderen, de huid te regenereren door dode cellen te verwijderen en de huid opnieuw in balans te brengen.

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

Bent u op zoek naar een hamam behandeling? Kom dan naar Thermen Binnenmaas! In onze beautysalon kunt u diverse behandelingen boeken, waaronder ook een hamam behandeling. De behandeling kunt u eventueel ook combineren met een sauna-entree en lekker drankje.

De behandeling

Komt u voor de hamam behandeling naar Thermen Binnenmaas nabij Bergen op Zoom? Dan kunt u het volgende van uw behandeling verwachten. Voordat u aan de behandeling begint, is het belangrijk dat u uw lichaam opwarmt. Door vooraf plaatsnemen in onze stoomcabine. Hierdoor zal uw lichaam geleidelijk opwarmen. Het ritueel begint met een scrub behandeling waarbij de dode huidcellen grondig worden verwijderd.

Na de scrub wordt u overgoten met heerlijk warm water. Vervolgens wordt u op traditionele wijze ingezeept met onze olijfzeep. Dit wordt gecombineerd met een ontspannende massage. Na het masseren eindigt het ritueel met opnieuw een afspoeling met heerlijk warm water. Na afloop zult u zich herboren voelen.

Arrangementen

Als u naar Thermen Binnenmaas komt voor een hamam behandeling, kunt u dit ook combineren in een van onze arrangementen. Zo kun tu een hele dag ontspannen om uw behandeling heen. In onze arrangementen zitten de huur van een badjas en handdoeken en een dagentree voor de sauna waarbij u gebruik kunt maken van alle saunafaciliteiten en löyly’s. Daarnaast ontvangt u een gratis drankje en uiteraard de hamam behandeling.

Contact

Bent u toe aan een dagje ontspannen bij Thermen Binnenmaas nabij Bergen op Zoom? Kom dan naar onze wellness en sauna voor een heerlijke hamam behandeling! Reserveer hier zodat u verzekerd bent van de door u gewenste behandeling. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Hamam behandeling [pb-city]