Massage arrangement nabij Goirle

Ontspanningsmassage [pb-city]
 1. Ontspanningsmassage

  Laat uw lichaam en geest tot rust komen. De spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding verbeterd. Heerlijk na een drukke periode of lichamelijke inspanning.

Sportmassage [pb-city]
 1. Sportmassage

  Een stevige, doelgerichte en diepgaande massage waarbij bindweefsel en spierknopen worden losgemaakt. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en spieren herstellen sneller.

 1. Hotstone massage

  Onstpanningsmassage met warme basaltstenen. De warmte verbetert de doorbloeding, stimuleert de organen, ontspant stijve spieren en verminderd stress.

 1. Indian head massage

  Gespannen spieren worden losgemaakt en de drukpunt- en oorreflexmassage laten u volledig ontspannen. Op het haar en de hoofdhuid wordt een voedende, kalmerende en hydraterende oliepakking aangebracht die met een speciale hoofdhuidmassage diep in de huid gemasseerd wordt.

Thermen-Binnenmaas_Behandelingen-nohov

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

Op zoek naar een ontspannend massage arrangement nabij Goirle? Kom dan naar Thermen Binnenmaas! Wij bieden u diverse arrangementen aan waardoor u geheel tot rust kan komen. U kunt ook losse massages boeken of enkel een entree voor de saunafaciliteiten.

De massage arrangementen

Als u naar Thermen Binnenmaas komt voor een massage arrangement, kunt u uit de hieronder genoemde arrangementen kiezen. Hierbij kunt u kiezen uit ontspannings-, sport of een hotstone massage. Ook zijn de arrangementen inclusief entree en een drankje.

Relax Binnenmaas
Dit arrangement bestaat uit een sauna dagentree inclusief vrij gebruik van alle saunafaciliteiten en de löyly’s. Daarnaast ontvangt u een verse jus d’orange als welkomstdrankje en een badjas en handdoek te huur. Tot slot bevat het arrangement een massage van 25 minuten (rug, nek, schouders en hoofdhuid) ontspan, sport of hotstone massage.

Lazy Day
Het lazy day arrangement begint bij een verkoelende smoothie of jus d’orange als welkomstdrankje. U ontvangt bij dit arrangement een badjas en handdoek te huur en een dagentree voor de sauna. Hiermee kunt u gebruik maken van alle saunafaciliteiten. De massage bij dit pakket bestaat uit een ontspannings-, sport of hotstone massage van 50 minuten.

End of the Day
Het End of the Day arrangement bestaat uit avondentree voor de sauna inclusief alle saunafaciliteiten en löyly’s. Bij aankomst ontvangt u een badjas en handdoek te huur. Bij dit arrangement hoort een ontspanningsmassage van 25 minuten (nek, rug en schouders). U mag die avond een hoofdgerecht naar keuze kiezen.

Contact

Bent u toe aan een dagje ontspannen bij Thermen Binnenmaas nabij Goirle? Kom dan naar onze wellness en sauna voor een heerlijk massage arrangement! Reserveer hier zodat u verzekerd bent van het door u gewenste arrangement. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Massage [pb-city]