Massage Binnenmaas

Op zoek naar een professionele massage in de buurt van Binnenmaas ? Bij Thermen Binnenmaas bieden wij diverse massages aan. U kunt deze massages ook combineren in een van onze arrangementen. Naast massages bieden wij ook andere behandelingen aan, namelijk manicures, pedicures, gezichtsbehandelingen en Rasul- en Hammam behandelingen.

De massages van Thermen Binnenmaas

Als u een massage vanuit Binnenmaas bij Thermen Binnenmaas boekt, kunt u kiezen uit de volgende soorten:

Hydrotherm Coolwater
Op een met water gevuld kussen heerlijk ontspannen tijdens deze rug-, nek- en schoudermassage. Deze massage is speciaal voor zwangere vrouwen en voor iedereen die liever geniet van een massage liggend op de rug.

Ontspanningsmassage
De huid en spieren worden door middel van knedingen, strijkingen en fricties totaal ontspannen. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van massageolie en etherische olie die bijdragen aan een ontspanning.

Sport massage
De spieren worden door de sportmasseur voorbereid op een extra inspanning. Het doel is de spieren een betere doorbloeding te geven en voor te bereiden op de te leveren prestatie. Zij zijn dan beter bestand tegen de belasting tijdens de sportbeoefening.

Hotstone massage
Voor de hotstone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam, wordt je gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen.

Indian Head massage
Gespannen spieren worden losgemaakt en de drukpunt- en oorreflexmassage laten u volledig ontspannen. Op het haar en de hoofdhuid wordt een voedende, kalmerende en hydraterende oliepakking aangebracht die met een speciale hoofdhuidmassage diep in de huid gemasseerd wordt.

Contact

Bent u toe aan een dagje ontspannen bij Thermen Binnenmaas? Kom dan vanuit Binnenmaas naar onze wellness en sauna voor een heerlijke massage! Reserveer hier zodat u verzekerd bent van de door u gewenste massage. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Massage [pb-city]

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht