Massage nabij Etten Leur

Ontspanningsmassage [pb-city]
 1. Ontspanningsmassage

  Laat uw lichaam en geest tot rust komen. De spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding verbeterd. Heerlijk na een drukke periode of lichamelijke inspanning.

Sportmassage [pb-city]
 1. Sportmassage

  Een stevige, doelgerichte en diepgaande massage waarbij bindweefsel en spierknopen worden losgemaakt. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en spieren herstellen sneller.

 1. Hotstone massage

  Onstpanningsmassage met warme basaltstenen. De warmte verbetert de doorbloeding, stimuleert de organen, ontspant stijve spieren en verminderd stress.

 1. Indian head massage

  Gespannen spieren worden losgemaakt en de drukpunt- en oorreflexmassage laten u volledig ontspannen. Op het haar en de hoofdhuid wordt een voedende, kalmerende en hydraterende oliepakking aangebracht die met een speciale hoofdhuidmassage diep in de huid gemasseerd wordt.

Thermen-Binnenmaas_Behandelingen-nohov

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

Op zoek naar een professionele massage nabij Etten Leur? Bij Thermen Binnenmaas bieden wij diverse massages aan. U kunt deze massages ook combineren in een van onze arrangementen. Naast massages bieden wij ook andere behandelingen aan, namelijk manicures, pedicures, gezichtsbehandelingen en Rasul- en Hammam behandelingen.

De massages van Thermen Binnenmaas

Als u een massage bij Thermen Binnenmaas boekt, kunt u kiezen uit de volgende soorten:

Ontspanningsmassage

De huid en spieren worden door middel van knedingen, strijkingen en fricties totaal ontspannen. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van massageolie en etherische olie die bijdragen aan een ontspanning.

Sport massage

De spieren worden door de sportmasseur voorbereid op een extra inspanning. Het doel is de spieren een betere doorbloeding te geven en voor te bereiden op de te leveren prestatie. Zij zijn dan beter bestand tegen de belasting tijdens de sportbeoefening.

Hotstone massage

Voor de hotstone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam, wordt je gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen.

Indian Head massage

Gespannen spieren worden losgemaakt en de drukpunt- en oorreflexmassage laten u volledig ontspannen. Op het haar en de hoofdhuid wordt een voedende, kalmerende en hydraterende oliepakking aangebracht die met een speciale hoofdhuidmassage diep in de huid gemasseerd wordt.

Contact

Bent u toe aan een dagje ontspannen bij Thermen Binnenmaas? Kom dan naar onze wellness en sauna voor een heerlijke massage! Reserveer hier zodat u verzekerd bent van de door u gewenste massage. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Massage [pb-city]