skip to Main Content

Massages

Hydro/Coolwater

Hydro/Coolwater

Op een met water gevuld kussen heerlijk ontspannen tijdens deze rug, nek en schouder massage liggend op de rug.
Deze massage is speciaal voor zwangere dames en voor iedereen die liever geniet van massage in rugligging.

Ontspanning

Ontspanning

De huid en spieren worden door middel van knedingen, strijkingen en fricties totaal ontspannen. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld. hierbij wordt gebruik gemaakt van massageolie met etherische olie die bijdragen aan een ontspanning.

Sport

Sport

De spieren worden door de sportmasseur voorbereid op een extra inspanning. Het doel is de spieren een betere doorbloeding te geven en voor te bereiden op de te leveren prestatie. Zij zijn dan beter bestand tegen de belasting tijdens de sportbeoefening.

Hotstone

Hotstone

Voor de hotstone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam wordt je gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen.

Kruidenstempel

Kruidenstempel

De bundels zijn gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap hebben. Naast een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

Kijk hier voor alle tarieven / Kijk hier voor de massage-arrangementen

Indian Head

Indian Head

Gespannen spieren worden losgemaakt en de drukpunt- en oorreflexmassage laten u volledig ontspannen. Op het haar en de hoofdhuid wordt een voedende, kalmerende en hydraterende oliepakking aangebracht die met een speciale hoofdhuidmassage diep in de huid gemasseerd wordt.

Back To Top