skip to Main Content

Massages

Hydro/Coolwater

Hydro/Coolwater

Op een met water gevuld kussen heerlijk ontspannen tijdens deze rug, nek en schouder massage liggend op de rug.
Deze massage is speciaal voor zwangere dames en voor iedereen die liever geniet van massage in rugligging.

Ontspanning

Ontspanning

De huid en spieren worden door middel van knedingen, strijkingen en fricties totaal ontspannen. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld. hierbij wordt gebruik gemaakt van massageolie met etherische olie die bijdragen aan een ontspanning.

Sport

Sport

De spieren worden door de sportmasseur voorbereid op een extra inspanning. Het doel is de spieren een betere doorbloeding te geven en voor te bereiden op de te leveren prestatie. Zij zijn dan beter bestand tegen de belasting die er tijdens de sportbeoefening op wordt uitgeoefend.

Hotstone

Hotstone

Voor de hotstone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam wordt je gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen.

Kruidenstempel

Kruidenstempel

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, acitverende of ontspannende eigenschap bezitten.

Back To Top