skip to Main Content

Manicure/Pedicure

MANICURE QUICK 25 min
Een doeltreffende opfris behandeling voor handen zonder problemen.

De nagels worden in model gevijld. Na een kort handbad worden de nagelriemen behandeld. De nagels worden gepolijst en krijgen een mooie natuurlijke glans. Met een korte handmassage wordt er een verzorgende handcreme aangebracht.

SPA HEAVENLY MANICURE 50 min
Een heerlijke relaxbehandeling voor mooie zachte handen en nagels.

De nagels worden in model gevijld. Na een kort handbad worden de nagelriemen behandeld. De nagels worden gepolijst en krijgen een mooie natuurlijke glans. Een heerlijke onderarm hand scrub massage verwijdert de doffe droge huid. Met een luxe romig handmasker masseren we de onderarmen en handen.

PEDICURE QUICK 25 min
Een doeltreffende korte behandeling voor voeten zonder problemen.

Na een korte analyse worden de nagels geknipt en gepolijst voor een mooie gezonde kleur en voelen ze weer glad aan. Overmatig eelt wordt verwijderd met de natte frees techniek voor een gladde en schone huid. Ter afsluiting wordt er een heerlijk voetcreme ingemasseerd.

PEDICURE PAIN FREE 50 min
Een uitgebreide behandeling voor voeten met probleemnagels, overmatig eelt, likdoorns.

Na analyse worden de nagels geknipt, problemen verholpen, en eelt en of likdoorns verwijderd. De natte frees techniek geeft een pijnloos, schoon, glad en doeltreffend resultaat. Ter afsluiting wordt er een heerlijke voetcreme ingemasseerd.

SPA PEDICURE 50 min
Een heerlijke verwenbehandeling voor mooie, frisse en ontspannen voeten.

Indien nodig worden de nagels geknipt. De onderbenen en voeten ondergaan een heerlijke uitgebreide scrub massage. Vervolgens worden de onderbenen en voeten gemasseerd met een luxe romig voetmasker. Na afloop wordt er een verzorgende voetcreme aangebracht.

*een combinatie van de Pedicure pain free en Spa pedicure is ook mogelijk

Back To Top