Ontspanningsmassage nabij Hendrik-Ido-Ambacht

Ontspanningsmassage [pb-city]
 1. Ontspanningsmassage

  Laat uw lichaam en geest tot rust komen. De spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding verbeterd. Heerlijk na een drukke periode of lichamelijke inspanning.

Thermen-Binnenmaas_Behandelingen-nohov

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

In ons wellness complex geniet u dag vullend van vele verschillende sauna’s, zoals een infrarood cabine, een panorama sauna en kleuren sauna. Ook voor heerlijke baden kunt u bij ons terecht, we beschikken onder andere over een heerlijk kruidenbad en een zwemvijver gelegen in de prachtige relaxtuin. Een massage is de perfecte oplossing wanneer u gestrest bent of niet helemaal lekker in uw vel zit, maar ook bij zere spieren is het goed een massage te overwegen. Bij Thermen Binnenmaas nabij Hendrik-Ido-Ambacht boekt u een ontspanningsmassage. We bieden u graag een heerlijke dag vol ontspanning!

Wat houdt de massage precies in?

Wanneer u voor een ontspanningsmassage naar Thermen Binnenmaas nabij Hendrik-Ido-Ambacht komt, kunt u het volgende verwachten; In een prettige ruimte wordt u door één van de professionele masseurs of masseuses ontvangen. Er staat een comfortabele massagetafel voor u klaar en de geur van heerlijke oliën zal u al snel tegemoet komen. Bij Thermen Binnenmaas werken uitsluitend specialisten die op de juiste manier zullen behandelen. Tijdens de ontspanningsmassage is er slechts één doel: totale ontspanning. U wordt gemasseerd met heerlijk geurende massage oliën die zorgen voor soepele en warme bewegingen. Een massage is er gezond voor lichaam en geest, omdat het zorgt voor pure ontspanning en rust. Door de ontspanningsmassage bij Thermen Binnenmaas wordt de spierspanning verlicht en de doorbloeding verbetert. Daarom is het goed om een dergelijke massage te boeken na lichamelijke inspanning of na een drukke periode vol spanning en stress.

Reserveer uw ontspanningmassage bij Thermen Binnenmaas

Het is verplicht om uw bezoek aan Thermen Binnenmaas van tevoren te reserveren. Ook wanneer u interesse heeft in behandelingen zoals massages, kunt u deze het beste reserveren, zodat u verzekerd bent van een plekje. Bent u opzoek naar fijne sauna’s, mooie (stoom)baden of een ontspanningsmassage. Wij heten u graag welkom in onze mooie spa!

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Ontspanningsmassage [pb-city]