Pedicure nabij Strijen

Pedicure [pb-city]
 1. PEDICURE QUICK

  Na een korte analyse worden de nagels geknipt en gepolijst voor een mooie gezonde kleur en voelen ze weer glad aan. Overmatig eelt wordt verwijderd met de natte frees techniek voor een gladde en schone huid. Ter afsluiting wordt er een heerlijk voetcrème ingemasseerd.

Pedicure [pb-city]
 1. PEDICURE PAIN FREE

  Na analyse worden de nagels geknipt, problemen verholpen, en eelt en of likdoorns verwijderd. De natte frees techniek geeft een pijnloos, schoon, glad en doeltreffend resultaat. Ter afsluiting wordt er een heerlijke voetcrème ingemasseerd.

Thermen-Binnenmaas_Behandelingen-nohov

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

Bent u toe aan een pedicure nabij Strijen? Dan kunt u terecht bij Thermen Binnenmaas! In ons wellness centrum heeft u gegarandeerd een heerlijke ontspannen dag. Thermen Binnenmaas beschikt over vele verschillende sauna’s, zoals een kleuren sauna, een panorama sauna en een infrarood cabine. Daarnaast kunt u bij ons genieten in zes verschillende baden, onder andere het kruidenbad, een zwemvijver en een dompelbad om lekker in af te koelen. Daarnaast kunt u bij Thermen Binnenmaas terecht voor andere wellness faciliteiten, zoals massages en gezichtsbehandelingen. De manicure en pedicure mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Dus kunt u een pedicure gebruiken, kom dan snel naar ons wellness centrum en u kunt eindeloos genieten.

Wat u kunt verwachten van de pedicure

Bij Thermen Binnenmaas nabij Strijen, kunt u genieten van een heerlijke pedicure behandeling. Wij bieden twee soorten behandelingen aan, de Pedicure Quick behandeling deze behandeling is zeer geschikt voor voeten zonder problemen, zoals likdoorns of probleemnagels. Het is een verzorgende en doeltreffende pedicure die uw voeten een lekkere opfrisser geven. Uw nagels worden geknipt en gepolijst, overmatig eelt wordt verwijderd, zodat u weer een schone en gladde huid heeft. Heeft u last van likdoorns, overmatig eelt of probleemnagels? Dan is de Pedicure Pain Free behandeling een goede keuze voor u. Dit is een uitgebreide behandeling, waarbij er vooraf een analyse wordt gemaakt en de problemen vervolgens verholpen worden. De natte frees techniek zorgt ervoor dat er een pijnloos en schoon resultaat behaalt wordt. Bij beide behandelingen worden uw voeten ter afsluiting ingesmeerd met een verzorgende voetcrème.

Zien we u snel?

Wij hopen u snel te verwelkomen in ons wellness complex. Heeft u behoefte aan een heerlijke pedicure of andere behandeling? Reserveer dan snel uw bezoek en speciale behandelingen via onze website.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Pedicure [pb-city]