Pedicure Zwijndrecht

Pedicure [pb-city]
 1. PEDICURE QUICK 25 min vanaf €29,50 Een doeltreffende korte behandeling voor voeten zonder problemen.

  Na een korte analyse worden de nagels geknipt en gepolijst voor een mooie gezonde kleur en voelen ze weer glad aan. Overmatig eelt wordt verwijderd met de natte frees techniek voor een gladde en schone huid. Ter afsluiting wordt er een heerlijk voetcrème ingemasseerd.

Pedicure [pb-city]
 1. PEDICURE PAIN FREE 50 min vanaf €49,50 Een uitgebreide behandeling voor voeten met probleemnagels, overmatig eelt, likdoorns.

  Na analyse worden de nagels geknipt, problemen verholpen, en eelt en of likdoorns verwijderd. De natte frees techniek geeft een pijnloos, schoon, glad en doeltreffend resultaat. Ter afsluiting wordt er een heerlijke voetcrème ingemasseerd.

Thermen-Binnenmaas_Behandelingen-nohov

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

Bent u toe aan een pedicure in de buurt van Zwijndrecht en omstreken? Dan kunt u terecht bij Thermen Binnenmaas! In ons gloednieuwe wellness centrum heeft u gegarandeerd een heerlijke ontspannen dag. Thermen Binnenmaas beschikt over vele verschillende sauna’s, zoals een kleuren sauna, een panorama sauna en een infrarood cabine. Daarnaast kunt u bij ons genieten in zes verschillende baden, onder andere het kruidenbad, een zwemvijver en een dompelbad om lekker in af te koelen. Daarnaast kunt u bij Thermen Binnenmaas terecht voor andere wellness faciliteiten, zoals massages en gezichtsbehandelingen. De manicure en pedicure mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Dus woont u in Zwijndrecht en kunt u een pedicure gebruiken, kom dan snel naar ons wellness centrum en u kunt eindeloos genieten.

Wat u kunt verwachten van de pedicure in de buurt van Zwijndrecht

Bij Thermen Binnenmaas, in Zwijndrecht en omstreken, kunt u genieten van een heerlijke pedicure behandeling. Wij bieden twee soorten behandelingen aan, beiden vallen in een andere prijsklasse. U boekt de Pedicure Quick behandeling voor slechts €29,50. Deze behandeling is zeer geschikt voor voeten zonder problemen, zoals likdoorns of probleemnagels. Het is een verzorgende en doeltreffende pedicure die uw voeten een lekkere opfrisser geven. Uw nagels worden geknipt en gepolijst, overmatig eelt wordt verwijderd, zodat u weer een schone en gladde huid heeft. Heeft u last van likdoorns, overmatig eelt of probleemnagels? Dan is de Pedicure Pain Free behandeling, ter waarde van €49,50, een goede keuze voor u. Dit is een uitgebreide behandeling, waarbij er vooraf een analyse wordt gemaakt en de problemen vervolgens verholpen worden. De natte frees techniek zorgt ervoor dat er een pijnloos en schoon resultaat behaalt wordt. Bij beide behandelingen worden uw voeten ter afsluiting ingesmeerd met een verzorgende voetcrème.

Zien we u snel?

Wij hopen u snel te verwelkomen in ons wellness complex. Woont u in Zwijndrecht en omstreken en heeft u behoefte aan een heerlijke pedicure of andere behandeling? Reserveer dan snel uw bezoek en speciale behandelingen via onze website.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Pedicure [pb-city]