Rasul behandeling nabij Dordrecht

Ontspanningsmassage [pb-city]
 1. Ontspanningsmassage

  Laat uw lichaam en geest tot rust komen. De spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding verbeterd. Heerlijk na een drukke periode of lichamelijke inspanning

Thermen-Binnenmaas_Behandelingen-nohov

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

Bent u op zoek naar een sauna en wellness voor een Rasul ritueel nabij Dordrecht? Kom dan naar Thermen Binnenmaas. Naast het brede aanbod cabines en stoombaden kunt u bij ons ook diverse behandelingen en rituelen boeken. Deze kunt u ook combineren in een arrangement om optimaal tot rust te komen.

Het Rasul Ritueel

Een rasul behandeling is een eeuwenoud badritueel uit de Arabische wereld. Als u naar Thermen Binnenmaas komt voor de Rasul behandeling kunt u het volgende verwachten: Gedurende een rasul krijgt u na een verfrissende douche een scrubmassage. Deze wordt gevolgd door een verzorgende lichaamspakking in het Turks stoombad. Rasul is een cosmetisch product gemaakt van natuurlijke minerale klei. Het lijkt op een modderpakking in Westerse stijl. Het rasul ritueel is bedoeld om de huid te verzachten, talgafscheiding te verminderen, de huid te regenereren en de huid opnieuw in balans te brengen. Dit wordt gedaan door dode huidcellen te verwijderen.

Een hele dag ontspannen

Als u een bezoek brengt aan onze sauna en wellness, kunt u de gehele dag ontspannen. Door een behandeling erbij te boeken, komt u nóg meer tot rust. Tussen de sauna’s, stoomcabines en behandelingen door kunt u een heerlijk hapje eten in ons restaurant. Hier kunt u ook terecht voor koffie of thee met een lekker gebakje.

Contact

Bent u toe aan een dagje ontspannen bij Thermen Binnenmaas nabij Dordrecht? Kom dan naar onze wellness en sauna voor een heerlijke rasul behandeling! Reserveer hier zodat u verzekerd bent van de door u gewenste behandeling. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Massage [pb-city]