skip to Main Content

Sauna Thermen Binnenmaas in omgeving Breda

Echt ontspannen en genieten doet u in de sauna van Thermen Binnenmaas in Breda. Ons beauty en wellness centrum heeft diverse faciliteiten, stoombaden en maar liefst 10 verschillende soorten sauna’s. Zo komt u optimaal tot rust en geeft u uw lichaam en geest de ontspanning die het verdiend.

De sauna beïnvloedt onze lichamelijke gezondheid op een positieve manier. Het zorgt ervoor dat spanningen op een effectieve wijze ons lichaam kunnen verlaten. Daarnaast ontdoet een sauna ons lichaam van schadelijke afvalstoffen. Daarom bent u van harte welkom in onze wellness centrum als u graag gebruik wilt maken van een sauna in Breda. We bieden u een ruime keuze aan koude en warme cabines en stoombaden.

De sauna’s van Thermen Binnenmaas zijn zeer gevarieerd. Zo kiest u altijd de sauna die voldoet aan uw voorkeuren. Met diverse temperaturen van tussen de 60 en 90 graden Celsius, bieden we voor ieder wat wils. Hierbij kunt u denken aan een sauna met muziek of met uitzicht op onze prachtige natuurtuin.Uiteraard hebben we binnen ons centrum ook de beschikking over een infraroodcabine én diverse stortdouches met een tropisch thema.

sauna Breda

Sauna in omgeving Breda

Bij Thermen Binnenmaas kunt u naast de vele sauna’s ook gebruik maken van ons professionele beauty en massage instituut. Hier kunt u genieten van een ontspannende massage of een rustgevende gezichtsbehandeling met producten die aansluiten op de behoefte van uw huid. Daarvoor hebben we diverse prachtig ingerichte behandelruimtes beschikbaar waarin u optimaal kunt ontspannen. Ook voor een manicure en pedicure staan onze specialisten graag voor u klaar.

Als u na deze ontspanning graag gebruik wilt maken van ons restaurant, dan is dat ook een mogelijkheid. Hier kunt u genieten van diverse lunches of traditioneel bereide Indonesische gerechten. Een klein hapje tussendoor behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Onze sauna in Breda biedt tevens ontspannende arrangementen aan met diverse thema’s. Geniet van een compleet arrangement inclusief een rustgevende lichaamsmassage of gezichtsbehandeling. Samen met ons beauty en wellness centrum, onze relax tuin en meer dan 10 verschillende sauna’s staat een bezoek aan Thermen Binnenmaas garant voor optimale ontspanning.

Daarnaast hebben we ook een speciale ladies day als u bijvoorbeeld samen met uw vriendinnen naar onze sauna in Breda wilt komen. Voor een dag of avondentree kunt u eenvoudig via onze website reserveren. Ook als u gebruik wilt maken van één van onze arrangementen. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of een reservering wilt maken. Bij sauna Thermen Binnenmaas bent u altijd van harte welkom.

Back To Top