skip to Main Content

Sauna Thermen Binnenmaas in omgeving Rotterdam

Als u graag wilt genieten van een sauna in Rotterdam, dan bent u bij Thermen Binnenmaas van harte welkom. Te midden van een rustgevende maar moderne omgeving kunt u genieten van de diverse faciliteiten die het relax en wellness centrum te bieden heeft. De sauna heeft een helend en rustgevend effect op ons lichaam en geest.

Door de hoge en afwisselende temperaturen ontspant het lichaam waardoor stress en spanningen optimaal afgevloeid kunnen worden. In onze moderne wellnesscentrum bent u dan ook van harte welkom als u op zoek bent naar een sauna in Rotterdam. Onze Thermen heeft een uitgebreid assortiment sauna’s, cabines en stoombaden. Onze sauna’s hebben een variabele temperatuur van 60 tot 90 graden Celsius. Hierbij heeft u de keuze uit bijvoorbeeld onze bijzondere Four Elements sauna, Panoramasauna met uitzicht op de relax tuin of muzieksauna waarin u volledig tot rust komt op de klanken van prachtige muziek.

Als u op zoek bent naar een sauna in Rotterdam heeft u bij Thermen Binnenmaas ook de keuze uit een infrarood cabine, kleurensauna of Esbeekse Kelosauna. Ook zijn er binnen ons moderne wellnesscentrum voldoende afkoeling mogelijkheden. Zo beschikken we over diverse koude baden en kunt u afkoelen onder een tropische stortdouche.

Sauna Rotterdam

Sauna in omgeving Rotterdam

Naast diverse sauna’s vindt u bij Thermen Binnenmaas ook een compleet beauty en massage instituut. Hier kunt u terecht voor een heerlijke massage in één van onze ruim opgezette behandelruimtes. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze beautysalon voor diverse gezichtsbehandelingen, manicure of pedicure. Uiteraard heeft Thermen Binnenmaas ook de beschikking over een modern restaurant waar u kunt genieten van een traditioneel Indonesisch gerecht of bistro lunch met daarbij ook een goed glas wijn of een heerlijk biertje.

Natuurlijk hebben we in onze sauna in Rotterdam ook diverse arrangementen waar u gebruik van kunt maken. Hierbij kunt u denken aan een massage of hamam arrangement. Met meer dan 10 verschillende sauna’s en 2 stoombaden komt u bij Thermen Binnenmaas helemaal tot rust.

Als u samen met uw vriendinnen gebruik wilt maken van onze sauna in Rotterdam, bieden we u ook een speciale ladies day. Een entree voor Thermen Binnenmaas reserveert u eenvoudig en snel online. Ook als u nog vragen heeft staan we natuurlijk graag voor u klaar. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met sauna Thermen Binnenmaas in Rotterdam of stuur ons een bericht via de website.

Back To Top