Alle sauna’s op een rij

The Four Elements sauna
The Four Elements presure stone sauna is een bijzondere cabine met vier verschillende stenen. De vier verschillende stenen zijn: Himalaya zoutsteen, witberg kristal, roze rozenkwarts en blauwe rozenkwarts. Samen zorgen deze vier steensoorten voor een unieke beleving tijdens uw saunaronde. De temperatuur van The Four Elements sauna is 60 graden Celsius.

Infrarood cabine
De kortgolvige warmtestralen in de Infrarood cabine zorgen niet alleen voor ontspanning, maar helpen ook uw vermoeide of pijnlijke spieren te herstellen. Daarnaast is het regelmatig bezoeken van een infrarood cabine goed tegen cellulite en huidveroudering. De infrarood cabine is gemaakt van Nordische fichte hout en Abaci banken.

Die Hard sauna
De naam van de sauna zegt het al! Een cabine voor de goed getrainde saunaliefhebbers. Met een temperatuur van 90 graden Celsius is de Die Hard sauna de warmste cabine binnen ons complex. De Die Hard Cabine is een stilte sauna.

 

Esbeekse Kelo sauna
De Esbeekse Kelosauna is een in Nederland unieke sauna. De sauna is gemaakt van 100% Nederlands hout van de Douglasspar. In deze handgemaakte sauna geniet u van het prachtige interieur en de heerlijke houtgeur. In de Esbeekse Kelosauna zullen ook onze opgietingen plaatsvinden. De temperatuur van de Esbeekse Kelosauna is 80 graden Celsius.

Kleuren sauna
Op het saunaplein vindt u een Kleurentherapie sauna. Met een temperatuur van 70 graden Celsius heerst er in de Kleurensauna een milde warmte. De vier verschillende kleuren in de cabine wisselen elkaar continu af en hebben allemaal zijn specifieke kwaliteiten en invloeden op lichaam en geest.

Panorama sauna
In onze bijzondere en ruim opgezette Panoramasauna heeft u een prachtig uitzicht op onze relaxtuin. De sauna heeft een hoge luchtvochtigheid waardoor u extra lang kunt genieten van deze schitterende sauna. De temperatuur van de sauna is 80 graden Celsius.

Muziek sauna
Heerlijk relaxen en gelijktijdig genieten van de koesterende warmte en rustgevende muziek. Dat kan in onze muzieksauna waar ontspanning en muziek met elkaar worden gecombineerd. Deze beleving maakt een ronde in de muzieksauna een bijzondere ervaring. De temperatuur van de sauna is 80 graden Celsius.

Bonaventura sauna
De Bonaventura sauna is vernoemd naar de polder in de streek waar Thermen Binnenmaas zich heeft gevestigd en dit betekent mooi avontuur. De binnenkant bestaat volledig uit Nederlands hout van de Douglasspar. De temperatuur van de sauna is 80 graden Celsius. In de Bonaventura sauna is stilte gewenst.

Rama sauna en Sita sauna – komende periode enkel op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.
Buiten vindt u twee identieke cabines die vernoemd zijn naar het hindoeïstische verhaal van Rama en Sita. De cabines zijn 80 en 70 graden Celsius.

Teman sauna
De Teman sauna is vernoemd naar het Indonesische woord voor vriend. Deze prachtige ruime cabine met deels sedum dak bevind zich in de tuin. Uniek in de saunawereld is het zonneterras op de saunacabine tussen de boomtoppen! Onze opgietingen zullen plaats vinden in deze cabine. De temperatuur van de sauna is 80 graden Celsius. In de Teman sauna is stilte gewenst.