Sport massage nabij Rotterdam

Sportmassage [pb-city]
 1. Sportmassage

  Een stevige, doelgerichte en diepgaande massage waarbij bindweefsel en spierknopen worden losgemaakt. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en spieren herstellen sneller

Thermen-Binnenmaas_Behandelingen-nohov

Ontdek nu ook al onze andere heerlijke behandelingen

Heeft u intensief gesport? Dan kan het zijn dat u last heeft van overbelaste of pijnlijke spieren. Het is dan goed om een sportmassage te doen. Dit is een stevige en doelgerichte massage, waarbij onder andere bindweefsel en spierknopen worden losgemaakt. Na de massage zal uw lichaam meer ontspannen aanvoelen. Bent u toe aan een sportmassage? Bij Thermen Binnenmaas nabij Rotterdam kunt u voor al uw massages terecht!

Soorten sportmassage en het effect

Bent u opzoek naar een sportmassage bij u in de buurt? Zowel de recreatieve sporters als de professionele sporters kunnen bij Thermen Binnenmaas terecht voor de massage die zij nodig hebben. Bij sportmassage wordt vaak alleen gedacht aan een massage na het sporten, om het herstel van de spieren te bevorderen. Echter houdt sportmassage veel meer in dan dat. In grote lijnen wordt sportmassage onderscheiden in de volgende vier soorten;

 • Pre-activiteitsmassage: de pre-activiteitsmassage vindt voorafgaand aan het sporten plaats. Met deze massage worden je spieren voorbereid op de inspanning en hierdoor is de kans op een blessure kleiner.
 • Interactiviteitsmassage: bij de interactiviteitsmassage wordt de sporter behandelt in bijvoorbeeld de rust van een sportwedstrijd.
 • Post-activiteitsmassage: een massage na het sporten wordt een post-activiteitsmassage genoemd, deze massage heeft als doel een snel herstel van de spieren. Het is een ontspannende, maar vaak gerichte, massage die ervoor zorgt dat de afvalstoffen in je lichaam afgevoerd kunnen worden. Hierdoor vindt een sneller herstel van de spieren plaats en wordt spierpijn voorkomen of vermindert.
 • Passiviteitsmassage: de laatste soort is de passiviteitsmassage, deze vindt plaats in een periode van rust en zorgt ervoor dat je de conditie van je lichaam behoudt of verbetert.

U kunt bij ons terecht voor de pre-activiteitsmassage, de post-activiteitsmassage en de passiviteitsmassage. Wanneer u naar Thermen Binnenmaas komt voor een sportmassage, bent u verzekerd van een behandeling van professionele sportmasseurs die u met specialisme zullen behandelen.

Reserveren

Het is bij ons verplicht uw saunabezoek vooraf te reserveren, ook speciale behandelingen zoals sportmassages kunt u het beste van tevoren reserveren, zodat u verzekerd bent van een plekje. Thermen Binnenmaas nabij Rotterdam is de beste wellness voor een dag ontspannen en genieten van massages, zoals een sportmassage. We verwelkomen u graag in ons mooie complex!

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Sportmassage [pb-city]