Stoombaden nabij Moerdijk

Sauna's [pb-city]

Sauna’s Bij Thermen Binnenmaas in ‘s-Gavendeel kunt u genieten van tien verschillende sauna’s en twee stoomcabines. De temperaturen van de cabines variëren tussen de 60 en 90 graden Celsius. Lees meer…

Baden Bij Thermen Binnenmaas kunt u ieder seizoen genieten van onze warme en koude baden. U vindt bij ons een prachtig verwarmd binnen- en buitenzwembad. Lees meer…

Rustruimtes Als u even rustig wilt bijkomen tijdens uw saunabezoek of na uw behandeling kan dat in één van onze relaxruimtes. Droom weg in onze zwevende relaxbedden en geniet van het prachtige uitzicht over onze relaxtuin. Of kom heerlijk tot rust in onze slaapruimte!

Tropische regendouche Nadat u heerlijk heeft genoten van de sauna heeft uw lichaam behoefte aan een douche. Bij Thermen Binnenmaas kunt u dit op een wel heel bijzondere manier ervaren met de ‘Tropische regendouche’. U waant zich voor even in het Amazonegebied, een douche nemen wordt hierdoor een unieke belevenis.

Löyly Met de Löyly hebben we een Finse traditie in huis gehaald. Een Löyly is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een grote hoeveelheid water en etherische oliën over de hete saunakachel worden gegoten.

Relax Tuin In onze prachtige natuurtuin kunt u het hele jaar door tot rust komen. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten op onze zonneweide en in de wintermaanden kunt u een ontspannende wandeling maken.  

Thermen Binnenmaas nabij Moerdijk is het wellness centrum voor sauna’s, massages en stoombaden. U kunt bij ons namelijk terecht voor een zeer groot aantal wellness faciliteiten, zo beschikken wij over meer dan tien sauna’s, zes baden en heerlijke relax ruimtes. Bij Thermen Binnenmaas boekt u ook heerlijke massages en beautybehandelingen en kunt u van een heerlijke maaltijd genieten in ons gezellige restaurant. Kortom, u kunt met gemak een hele dag genieten in ons prachtige wellness complex. Wij vertellen u graag meer over onze stoombaden.

Onze stoombaden

Over het algemeen hebben de stoombaden een lagere temperatuur dan de sauna’s en cabines. De temperatuur in onze sauna’s ligt tussen de 60 en 90 graden Celsius, bij de stoombaden gaat het om een temperatuur tussen de 40 en 50 graden Celsius. Hierdoor zijn de stoombaden erg toegankelijk, ook wanneer u te veel warmte niet prettig vindt. Kenmerkend voor de stoombaden is de hoge luchtvochtigheid, dit heeft een zeer positief effect op de luchtwegen. Het is de ultieme manier van ontspannen en het is ook zeer gezond voor lichaam en geest. Na het bezoek aan een stoombad zult u merken dat u zich schoon en opgeladen voelt. Het is een prettige ervaring die u tijdens uw bezoek aan Thermen Binnenmaas niet mag ontbreken. Wilt u genieten van heerlijke stoombaden? Wij verwelkomen u graag in onze wellness.

Vergeet niet te reserveren voor onze stoombaden

Komt u naar Thermen Binnenmaas nabij Moerdijk om te genieten van stoombaden, sauna’s en overige wellness faciliteiten? Vergeet dan niet van tevoren te reserveren, dit is bij ons namelijk verplicht. U vindt alle informatie over ons gloednieuwe sauna en wellness op de website. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dit kan u doen via het contactformulier op onze website, maar we zijn ook telefonisch bereikbaar. We staan u graag te woord en kunnen niet wachten u te verwelkomen in Thermen Binnenmaas!

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht

    Stoombaden [pb-city]