Veelgestelde vragen coronavirus

Vanzelfsprekend houden wij de recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat altijd voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen. Bekijk hieronder onze maatregelen.

Is onze wellness open?

Helaas zijn wij genoodzaakt de deuren voor wat betreft het saunagedeelte voorlopig nog gesloten te houden in opdracht van het RIVM. Wél kunt u weer bij ons terecht voor behandelingen! Bekijk ons complete aanbod en boek uw behandeling door contact met ons op te nemen, bij voorkeur via Whatsapp, via het nummer 0657851212. Online boeken is momenteel nog niet mogelijk.

Indien de horeca per 1 juni open mag, zullen ook wij met aanpassingen de deuren van ons complex openen! U kunt dan gebruik maken van onze baden, rustruimtes, restaurant, terras en ligweide. Uiteraard volgen wij hierbij strikt de richtlijnen van het RIVM.

Wij hopen u hierover snel meer te kunnen vertellen.

Een behandeling boeken? Dat kan!

Indien u een afspraak wenst te maken voor een behandeling kunt u contact opnemen via het nummer 0657851212, bij voorkeur via whatsapp, maar bellen mag uiteraard ook. Ons complete aanbod vindt u onder het kopje behandelingen.

Openingstijden: ma, di & do 11.00-15.00, woe & vrij 11.00-20.00.

Afwijkende tijden en in het weekend in overleg mogelijk.

Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen vragen wij u GEEN afspraak te maken indien u verkoudheidsklachten heeft zoals keelpijn, neusverkoudheid, hoesten, niezen, verhoging of koorts. Bij twijfel aan uw gezondheid behandelen wij niet!

Online boeken is momenteel niet mogelijk.

Nog verdere vragen?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers via info@thermenbinnenmaas.nl