Veelgestelde vragen

Geen badkleding

Het dragen van badkleding is tijdens een bezoek aan Thermen Binnenmaas niet toegestaan. Ook hebben wij géén badkledingdagen.

Betalen

Bij Thermen Binnenmaas kunt u achteraf bij het uitchecken te betalen.

Dit kan zowel contant als per pin. Wij accepteren ook creditcard betalingen.

Openingstijden/ Feestdagen

Thermen Binnenmaas is zondag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10.00-23.00. Iedere dag geopend behalve: Nieuwjaarsdag (1 januari), Koningsdag (27 april) en Oudejaarsdag (31 december).

Cadeaubon inleveren

Wanneer u in het bezit bent van een cadeaubon, dient u deze bij het uitchecken in te leveren. De waarde van de cadeaubon wordt tijdens het afrekenen in mindering gebracht. Is de waarde meer dan het te betalen bedrag? Dan blijft het restant op de bon staan.

Wij accepteren de volgende cadeaubonnen:

  • Thermen Binnenmaas cadeaubon
  • Nederlandse sauna cadeaubon
  • VVV bon

Rolstoelvriendelijk

Thermen Binnenmaas is rolstoelvriendelijk. Al onze faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk m.u.v. jacuzzi’s.

Duo behandeling

Komt u met meerdere personen doen wij ons uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. We kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen. Bij binnenkomst worden de behandeltijden aan u doorgegeven.

Telefoon/tablet

Bij Thermen Binnenmaas mag de telefoon of tablet enkel gebruikt worden bij de receptie! In het hele pand is het gebruik er van niet toegestaan. Dit om de rust en privacy van u en onze overige gasten te waarborgen.

Creditcard

Betalen met een creditcard is mogelijk bij Thermen Binnenmaas.

Gevonden voorwerpen

Dagelijks vinden wij allerlei soorten voorwerpen, bijvoorbeeld handdoeken, badjassen en slippers, maar ook bidons, sieraden, kledingstukken, schoenen en boeken. Helaas wordt een groot deel niet opgehaald en moeten wij keuzes maken in wat we bewaren.

Wat we vinden wordt een week bewaard. Wordt er in die week niet voor gebeld, dan gaat het weg.

Hebben we je spullen gevonden? Dan worden deze een maand bewaard.

De gevonden spullen welke niet worden opgehaald, zoals handdoeken en badjassen brengen wij naar een asiel in de buurt! De boeken komen terecht in onze bibliotheek.

Vouchers

Op 25 en 26 december kunt u bij ons NIET terecht met de diverse vouchers welke in omloop zijn.

Parkeergelegenheid

Voor onze deur is ruim voldoende, gratis, parkeergelegenheid voor al onze bezoekers. Er is geen laadpaal aanwezig.

Dieetvormen/allergieën?

Wij van Thermen Binnenmaas vindt het belangrijk dat iedereen lekker en gevarieerd kan eten in ons restaurant dus ook mensen met een dieet of allergie maar ook vegetariërs en veganisten. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Ook kunt u dit bij uw reservering aangeven zodat de keuken hier rekening mee kan houden.

Behandelingen

Wanneer u zeker wilt zijn van een behandeling raden wij aan deze via de website of telefonisch bij ons te reserveren. Indien u niet zeker weet of en wanneer u een behandeling wenst kunt u deze ook (indien beschikbaar) bij aankomst of later tijdens uw bezoek reserveren.

Annuleren

Het annuleren van een reservering kan telefonisch bij één van onze reserveringsmedewerkers.

Wanneer een reservering voor een massage-, beautybehandeling of arrangement is gemaakt geldt voor annulering van die reservering het volgende:
Wanneer u een behandeling wenst te annuleren kan dit 24 uur voor aanvang kosteloos voor u geannuleerd worden. Bij annulering tussen 24 en 12 uur voor aanvang dient u 35% van de reserveringswaarde aan Thermen Binnenmaas te betalen. Bij annulering minder dan 12 uur van te voren dient u 100% van de reserveringswaarde aan Thermen Binnenmaas te betalen.

Cadeaubon aanschaffen

U kunt een cadeaubon via overboeking betalen of aanschaffen bij de receptie. Voor het opsturen brengen wij €3,25 portokosten in rekening. U kunt een mail sturen naar info@thermenbinnenmaas.nl met daarin het door u gewenste bedrag en het adres waarnaar wij de bon mogen sturen. Op deze mail sturen wij een reply met de betalingsgegevens.

Wij geven geen geld retour op aangeschafte cadeaubonnen. 

Kolfruimte

Indien er een behandelruimte beschikbaar is kunt u deze gebruiken om te kolven. Uw afgekolfde melk kunt u bij de receptie afgeven, waar dit voor u gekoeld bewaard kan worden.

Zwanger?

Gaat u regelmatig naar de sauna, dan kunt u hiermee doorgaan in uw zwangerschap. Dit geldt natuurlijk alleen als u gezond bent en geen last hebt van een verhoogde bloeddruk of andere zwangerschapscomplicaties. In de eerste drie maanden van uw zwangerschap adviseren wij u echter de warmte van de sauna te mijden. Wij adviseren u om geen gebruik te maken van de infraroodcabine en de zonnebanken.

Damesdag

Iedere eerste maandag van de maand is damesdag bij Thermen Binnenmaas. Een dag voor en door uitsluitend dames! Mocht de eerste maandag van de maand een feestdag zijn óf in een vakantie vallen, dan verschuift de damesdag naar de volgende maandag. Zie onderstaande data.

Maandag 5 februari
Maandag 4 maart
Maandag 8 april (één week later ivm Pasen op maandag 1 april)
Maandag 6 mei
Maandag 3 juni
Maandag 1 juli
Maandag 5 augustus
Maandag 2 september
Maandag 7 oktober
Maandag 4 november
Maandag 2 december

Kinderen?

Thermen Binnenmaas mag je bezoeken vanaf de leeftijd van 16 jaar onder begeleiding van een volwassene.