Veelgestelde vragen

Wanneer dien ik te betalen?

U dient bij Thermen Binnenmaas achteraf bij het uitchecken te betalen.

Wanneer dien ik mijn voucher in te leveren?

Wanneer u in het bezit bent van een voucher, dient u deze bij het inchecken in te leveren.

Wanneer dien ik mijn cadeaubon in te leveren?

Wanneer u in het bezit bent van een cadeaubon, dient u deze bij het uitchecken in te leveren. De waarde van de cadeaubon wordt tijdens het afrekenen in mindering gebracht

Is Thermen Binnenmaas rolstoelvriendelijk?

Thermen Binnenmaas is rolstoelvriendelijk. Al onze faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk m.u.v. jacuzzi’s.

Mag ik eigen consumpties meenemen?

Het is niet toegestaan om tijdens uw bezoek aan Thermen Binnenmaas eigen consumpties mee te nemen.

Kunnen behandelingen gelijktijdig plaatsvinden?

Komt u met meerdere personen doen wij ons uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. We kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen. Bij binnenkomst worden de behandeltijden aan u doorgegeven.

Hoe laat vindt mijn behandeling plaats?

Bij aankomst worden de behandeltijden aan u doorgegeven. De behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een uur na uw binnenkomst en 22.00 uur afhankelijk van hoe laat u in- en uitcheckt.

Kan ik met een creditcard betalen?

Betalen met een creditcard is mogelijk bij Thermen Binnenmaas.

Zijn kortingsbonnen geldig i.c.m arrangementen?

Kortingsbonnen voor een sauna-entree zijn alleen geldig voor een sauna-entree. Wanneer u een arrangement bij ons boekt zijn de bonnen dus niet geldig.

Heeft Thermen Binnenmaas badkledingdagen?

Nee, Thermen Binnenmaas heeft géén badkledingdagen. Iedere dag m.u.v. de eerste maandag van de maand (damesdag) is ongekleed en gemengd.

Welke cadeaubonnen zijn geldig bij Thermen Binnenmaas?

Thermen Binnenmaas accepteert de “Nederlandse Sauna Cadeaubon”, de “VVV Cadeaukaart” en natuurlijk de eigen uitgegeven “Thermen Binnenmaas Cadeaubon”.

Houdt het restaurant rekening met diverse dieetvormen/allergieën?

Thermen Binnenmaas vindt het belangrijk dat iedereen lekker en gevarieerd kan eten in ons restaurant dus ook mensen met een dieet of allergie maar ook vegetariërs en veganisten. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Ook kunt u dit bij uw reservering aangeven zodat de keuken hier rekening mee kan houden.

Kan ik bij aankomst nog behandelingen reserveren?

Wanneer u zeker wilt zijn van een behandeling raden wij aan deze via de website of telefonisch bij ons te reserveren. Indien u niet zeker weet of en wanneer u een behandeling wenst kunt u deze ook (indien beschikbaar) bij aankomst of later tijdens uw bezoek reserveren.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Het annuleren van een reservering kan telefonisch bij één van onze reserveringsmedewerkers.

Wanneer een reservering voor een massage-, beautybehandeling of arrangement is gemaakt geldt voor annulering van die reservering het volgende:
Wanneer u een behandeling wenst te annuleren kan dit 24 uur voor aanvang kosteloos voor u geannuleerd worden. Bij annulering tussen 24 en 12 uur voor aanvang dient u 35% van de reserveringswaarde aan Thermen Binnenmaas te betalen. Bij annulering minder dan 12 uur van te voren dient u 100% van de reserveringswaarde aan Thermen Binnenmaas te betalen.

Aanschaffen van een Thermen Binnenmaas cadeaubon?

U kunt een cadeaubon via overboeking betalen of aanschaffen bij de receptie. Voor het opsturen brengen wij € 2,95 portokosten in rekening. U kunt een mail sturen naar info@thermenbinnenmaas.nl met daarin het door u gewenste bedrag en het adres waarnaar wij de bon mogen sturen. Op deze mail sturen wij een reply met de betalingsgegevens.

Kan ik kolven en mijn melk gekoeld bewaren?

Indien er een behandelruimte beschikbaar is kunt u deze gebruiken om te kolven. Uw afgekolfde melk kunt u bij de receptie afgeven, waar dit voor u gekoeld bewaard kan worden.

Kan ik gebruik maken van de sauna nu ik zwanger ben?

Gaat u regelmatig naar de sauna, dan kunt u hiermee doorgaan in uw zwangerschap. Dit geldt natuurlijk alleen als u gezond bent en geen last hebt van een verhoogde bloeddruk of andere zwangerschapscomplicaties. In de eerste drie maanden van uw zwangerschap adviseren wij u echter de warmte van de sauna te mijden. Wij adviseren u om geen gebruik te maken van de infraroodcabine en de zonnebanken.

Heeft Thermen Binnenmaas damesdagen?

Ja, iedere eerste maandag van de maand is het damesdag bij Thermen Binnenmaas. Een dag vóór en uitsluitend dóór dames. Wanneer de eerste maandag van de maand op een feestdag valt, schuift de damesdag één week vooruit.