Zonnebank nabij Etten Leur

Zonnebankstudio [pb-city]

Zonnebank Onder onze zonnebank kunt u uw huid heerlijk laten bruinen. Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen zoals de doorbloeding van de huid en de spieren.

Ontdek ook onze andere heerlijke arrangementen

Heeft u thuis geen zonnebank en zoekt u daarom een zonnestudio nabij Etten Leur? Dan is het een goed idee om uw zonnebanksessie te combineren met een heerlijke dag in de wellness, Thermen Binnenmaas biedt deze mogelijkheid! In ons prachtige wellness complex kunt u niet alleen genieten van sauna’s, baden en de beautysalon, maar dus ook van onze zonnestudio. Komt u snel een keer langs?

Op zoek naar een zonnebank

U maakt een goede keuze wanneer u bij Thermen Binnenmaas naar de zonnestudio gaat. Wij hechten namelijk heel veel waarde aan een gezonde verzorging van uw huid. Dit is ook ontzettend belangrijk, de huid is namelijk het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Echter wordt huid verzorging niet altijd serieus genomen of niet juist gedaan. U hoort wellicht vaak dat de Uv-straling uit de zonnebank zeer schadelijk is voor de huid. Hier is inderdaad niets aan gelogen, echter geldt dit alleen wanneer de zonnebank niet goed is afgesteld of wanneer u te vaak onder de zonnebank gaat. Wanneer u bij Thermen Binnenmaas gebruik maakt van de zonnestudio hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij zijn professionals op het gebied van huidverzorging en zorgen er dan ook voor dat alle zonnebanken zo afgesteld zijn dat het uw lichaam en huid goed doet. Kan uw huid een boost en een kleurtje gebruiken? Kom dan heerlijk bij ons onder de zonnebank.

Zien we u snel in ons wellness center?

We kunnen niet wachten u te verwelkomen in ons mooie wellness complex. Het is bij ons verplicht om uw bezoek van te voren te reserveren, dit doet u gemakkelijk via onze website. Wilt u genieten van sauna’s, baden, massages en de zonnebank nabij Etten Leur? Thermen Binnenmaas is hét adres voor u!

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht

    Zonnebankstudio [pb-city]