Zonnebankstudio nabij Goirle

Zonnebankstudio [pb-city]

Zonnebank Onder onze zonnebank kunt u uw huid heerlijk laten bruinen. Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen zoals de doorbloeding van de huid en de spieren.

Ontdek ook onze andere heerlijke arrangementen

Kunt u wel een kleurtje gebruiken en zoekt u daarom een zonnebankstudio nabij Goirle? Bij Thermen Binnenmaas kunt u niet alleen terecht voor de heerlijke sauna’s, baden en speciale behandelingen, we beschikken ook over een zonnebankstudio. U kunt bij ons dagvullend genieten en het is heerlijk ontspannend om de vele sauna’s, baden en massages af te wisselen met tot rust komen onder één van onze zonnebanken.

Thermen Binnenmaas: de zonnebankstudio

Waarom zou u tijdens uw wellness dag bij ons onder de zonnebank gaan? Thermen Binnenmaas hecht hele hoge waarden aan de verzorging van uw huid. U hoort wellicht regelmatig dat het Uv-licht van de zonnebank erg schadelijk kan zijn voor uw huid, dit klopt ook, maar alleen wanneer u het verkeerd doseert of te vaak onder zonnebank gaat. Bij Thermen Binnenmaas stellen we de zonnebanken zo af, dat het niet schadelijk is voor uw huid. In tegendeel zelfs, wanneer u uw huid op regelmatige basis blootstelt aan een kleine dosis zonlicht heeft dit juist een positief effect. Het stimuleert namelijk een groot aantal lichaamsprocessen zoals de doorbloeding van de huid en spieren. We heten u graag welkom in ons wellness center waar u kunt genieten in onze zonnebankstudio en van onze vele andere faciliteiten.

Reserveer uw bezoek

Heeft u behoefte aan een heerlijke dag vol ontspanning en verzorging? Kom dan snel eens naar Thermen Binnenmaas! Van infraroodcabine tot panorama sauna, van Jetstream baden tot kruidenbaden en van hotstone massage tot sportmassage, Thermen Binnenmaas heeft het allemaal. Daarnaast hebben wij een uitgebreide beautysalon, waar u van aanvullende behandelingen kunt genieten. Bent u daarnaast op zoek naar een zonnestudio nabij Goirle? Ook daarvoor kunt u in ons wellness center terecht. We kijken er naar uit u te verwelkomen in Thermen Binnenmaas! Vergeet niet om van te voren te reserveren, dit kan gemakkelijk via deze link.

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht

    Zonnebankstudio [pb-city]